Monsters

De klasse die mee mag doen aan de RC BMC is natuurlijk duidelijk… MONSTER TRUCKS! Eigenlijk alle 2WD, schaal 1/6 Monsters kunnen en mogen meedoen. De doelgroep waar we op mikken zijn onder andere de Hörmann Monsters, de FG monsters, de Carson monsters en merken die we niet kennen, maar wel aan het reglement voldoen.
Er zijn natuurlijk een aantal regels waar je wagen aan moet voldoen, maar die staan in het reglement genoemd. Heb jij nu een 4WD Monster en wil je ook graag meedoen? Dat kan … meld je aan en wellicht is er voldoende animo om 1 of 2 heats te laten starten voor 4WD monsters? In 2010 is er een heat georganiseerd voor de 4WD’s, en ook dit jaar hopen we weer voor de 4WD-ers een heat (of meerdere) te kunnen organiseren! Er is echter wel een minimum van circa 6-8 rijders!!
Aangezien er wat onduidelijkheid zou ontstaan, is er een toelichting op de toe te laten 2WD wagens! De race is bedoeld voor DIE mensen die een Monster hebben! Onder de monsters verstaan wij
Carson Monster Truck – 4 dempers
Carson Stadium Truck – 4 dempers
FG Monster Beetle – 4 dempers
FG Monster Beetle Pro – 8 dempers
FG Monster F150 – 8 dempers
FG Stadium Truck – 8 dempers
Hörmann – 8 dempers
Ander merk – even aangeven aub en evt foto opsturen
Zelfbouw – foto opsturen

De bovengenoemde wagens moeten uiteraard wel aan het totale reglement voldoen, qua motor, uitlaat, banden etc! MAAR.. laten we het er op houden dat we ‘creatief’ met regels kunnen zijn!

Alle bovengenoemde wagens dienen uiteraard wel voorzien te zijn van Monstertruckbanden! Hieronder vallen onder andere de FG en Carson Monsterbanden. Onder de kappen vallen onder andere de Ford F150, Jeep, Hummer, Beetle, Stadium kap. Bij twijfel, gewoon even mailen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RC Bigscale Monster Cross