Dagindeling

De race dag van de RC-BMC komt er aan, lees onderstaande punten even door.

Als eerste dien je zelf even te zorgen voor iets van een sleuteltafel! Mocht je nu écht niets hebben, kijk dan eens bij de lokale bouwmarkt bij de behangtafel afdeling en anders hebben groothandels nog wel eens mooie tafels in de aanbieding.
Verder zien we diaprojectorstandaards, huishoudtafels, campingtafels en van alles voorbij komen… als je je wagen maar even veilig weg kunt zetten!

Sleutelen kan voor de bak of onder de kapschuur, je staat in ieder geval droog. toiletten en wasbakken bevinden zich op de hoek van de boerderij.

We gaan er vanuit dat de manege houder nog wel een stopcontactje over heeft, zorg wel dat je veilig laad, en bij voorkeur in een “lipo bag”.

We zullen zelf weer redelijk vroeg aanwezig zijn, maar het inschrijven (melden) voor de race kan vanaf een uur of 8:30 tot circa 9:00 uur.

Rond 9:15 zullen we even een korte rijders briefing houden en vanaf 9:30 wordt er gestart met de kwalificaties. deze zijn 3 X 8 min. van de 3 worden de beste 2 geteld.

Om 12:15 is het pauze, in de kantine zijn broodjes ham en kaas, gehaktballen, koffie en fris.

Na de pauze worden de rijders ingedeeld in een A en een B finale. Deze zijn 3 X 10 min. van de 3 worden de beste 2 geteld.

Na de races worden de standen opgemaakt. Dan nog even napraten en de boel opruimen…
We zijn druk zat, dus probeer aub geen rommel te maken, maar we hangen wat vuilniszakken op, dus dat mag ook geen problemen opleveren… als je veel rommel hebt, vraag even om een vuilniszak! Scheelt gewoonweg veel werk aan het eind van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RC Bigscale Monster Cross